Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji 21 urodzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Duzo spalonych dyskow ... 1000 lat ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 130 000 dyskietek !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Tryliardów kilometrów kabli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Tryliardów kilometrów kabli! Hmm ja życzę wszystkiego po wifi;p Najlepszego, przede wszystkim powodzenia w starzeniu się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 I potopu w serwerowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Najlepsze życzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Wszystkiego naj naj naj i o. ps. pogodzenia lub zawieszenia broni z scz - bo wasza walka czasem straszliwie meczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Wszystkiego najlepszego, czarnych butow oraz 10:0 w najblizszych derbach ze sledziami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Wszytkiego naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA! Duzo spalonych dyskow ... Proszę nie kracz ! 130 000 dyskietek !! Staram się korzystać z nowych rozwiązań i Prokomu nie nie brałem ... Tryliardów kilometrów kabli! cały czas liczę na rozwiązanie sieci bezprzewodowo, w końcu idziemy "do przodu", nie ? I potopu w serwerowni Ależ milutkie, aczkolwiek nie ma takiej opcji Wszystkiego najlepszego, czarnych butow oraz 10:0 w najblizszych derbach ze sledziami czarne buty mam w szafce , każdy wie kto rządzi w 3miescie Jeszcze Raz Dziękuję Wszystkim Za Życzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 sto lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 żyj długo, zarabiaj dobrze, kochaj RFC ( ), dostań własne PI i miej *xy w małym palcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 A ja napiszę po prostu: wszystkiego najlepszego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Ja życzę skromnego wszystkiego najlepszego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 to ja też, troszkę spóźnione Wszystkiego najlepszego ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Najlepszego i wesołych świąt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Zdrowia po Świętach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 A ja Ci NIE życzę winshita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Spóźnione najlepsze, wszystkiego dobrego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Mimo, że się z patrickiem nie lubimy. Spełnienia marzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach