doli 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Witam, Szukam sprawdzonego i polecanego hostingu w UK. Wystarczy mi dobry i stabilny serwer wspoldzielony, obslugiwany najlepiej przez cpanel. Bede wdzieczny za podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 hostnine.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doli 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Tak, zeby jeszcze uscislic, zarowno firma jak i serwery powinny byc w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 usrhosting.co.uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Tak, zeby jeszcze uscislic, zarowno firma jak i serwery powinny byc w UK. W hostnine przy zakładaniu konta masz wybór DC (bynajmniej tak jeszcze było niedawno). Do wyboru jest jeszcze bodajże USA, Singapur, UK i jakieś inne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Witam,Szukam sprawdzonego i polecanego hostingu w UK. Wystarczy mi dobry i stabilny serwer wspoldzielony, obslugiwany najlepiej przez cpanel. Bede wdzieczny za podpowiedzi. H9 ma serwery w UK, biura w USA i UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sh1moda 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 mZone.pl Polski hosting w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Zapomniał ktoś o neteasy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Zapomniał ktoś o neteasy.pl Tak, zeby jeszcze uscislic, zarowno firma jak i serwery powinny byc w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Znane i sprawdzone http://a2b2.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelS 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Witam,Szukam sprawdzonego i polecanego hostingu w UK. Wystarczy mi dobry i stabilny serwer wspoldzielony, obslugiwany najlepiej przez cpanel. Bede wdzieczny za podpowiedzi. Przyłączam się do pytania, tylko dodam jeszcze, że chodzi mi o hosting Windows... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 http://www.hostnine.com/affiliates/idevaffiliate.php?id=497 - ma zarówno Windows, jak i Linux. Serwery w UK :] Jakie widełki cen masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 http://www.hostnine.com/affiliates/idevaffiliate.php?id=497 - ma zarówno Windows, jak i Linux.Serwery w UK :] Windows tylko w USA Jakie widełki cen masz? Do 500 zł z ssl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martin4728 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Najlepszym hostingiem w UK jest UK2.net. Drugi rok z rzedu 100% uptime u mnie, w Polsce porownywalna jakosc ogolna ma tylko Home [chociaz Home ma wiele ograniczen jako hosting], dodatkowo jak zarejestrujesz najpierw domene to masz dostep do kupna konta Business za 79 funtow / rok [sprawdz to wczesniej w BOK, moze ja tak mam bo to kolejny rok]. Inne na ktore warto spojrzec to Hostnine [musisz tylko wybrac ze chcesz serwerownie w UK, niemniej jakosc i szybkosc zauwazalnie gorsza niz UK2 za to wieksze realne parametry konta], A2B2 oraz 1and1. Wszystkie trzy tez sprawdzalem ostatnio zanim przedluzulem Uk2, ale UK2.net zdecydowanie najwyzsza jakosc i nie ma sensu przenosic. Cenowo najlepszy H9. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Wbrew pozorom uptime 100% to nie jest dobra wiadomość Dlaczego? W wielu firmach przerwy w działaniu oznaczają modernizację sieci / sprzętu oraz co najważniejsze aktualizację oprogramowania. Dwa lata 100%? Dwa lata bez zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 O uk2.net wyrobiłem sobie opinię na anglojęzycznym wht... śmiac mi się chciało jak nie radzili sobie z obsługą klientów zamawiających konta resellerskie, gdy z nimi wchodzili.. dla mnie to taki brytyjski dreamhost.... konfigi z kosmosu (choć zwykłe konta to powiedzmy OK... te ich resellery mnie odepchnęły totalnie), dość tanio w sumie - już raczej bym sprawdził a2b2.com/cheapvps.co.uk, futurehosting.com... zamiast hostnine mogę polecić www.innohosting.com (cepPanel) - serwy w UK... a jeśli ma się kasę i zależy na wysokiej jakości to można spojrzeć na www.unitedhosting.co.uk (ale mają własny panel) - ale to wychodzi jak nasze KEI z Luną : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach