Trans 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Zaskoczył mnie ovh dzisiaj przysłał list z życzeniami noworocznymi i upominkiem. Duży plus za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Ja nic nie dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Ja też nic nie mam hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 ja klientem OVH jestem od kilku lat czuje się przez nich nie szanowany. Ktoś dostaje a inny nie nie równo traktują klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Zaskoczył mnie ovh dzisiaj przysłał list z życzeniami noworocznymi i upominkiem. Duży plus za to Przez jaki czas masz serwer/inną usługę w OVH ? Heh w sumie to życzenia dla mnie przyjdą 560km stąd (jeśli już) ja klientem OVH jestem od kilku lat czuje się przez nich nie szanowany Dużo w tym racji. Mimo że mam serwer od ponad pół roku licencję cPanela aktywowali 3,5 dnia Chcę zamienić serwer, no ale muszę zmieniać IP... "bo takie mamy zasady" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 moze to losowo poszło aby wrazenie zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 moze to losowo poszło aby wrazenie zrobic Mikołaj poszedł tylko do grzecznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Mikołaj poszedł tylko do grzecznych dlaczego się śmiejecie ? Chcą aby scz i inni którzy dostali widzieli ich reklamę 24 h na dobę w domu prawie za darmo bez masowego przekazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 dlaczego się śmiejecie Bo taka firma powinna być bardziej elastyczna, nawet jeśli czasami chodzi o zwykłego kimsufi. Dostałem zadanie zainstalowania WS 2003, i trwało to 2 dni bo technikowi się nie chciało ruszyć do serwera. Według VMS był to jedyny uszkodzony w RBX2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trans 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Zielona Góra, adresowane z Francji z tego co widze priorytetem, z podpisem prezesa Zarządu Octave Klaba. Na środku: "W imieniu wszystkich pracowników OVH sp. z. o. o. ble ble ble życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku." Do tego mały portfelik i do tego prostokąt z aluminium czy z czegoś w tym stulu z wyrytym logiem ovh i wszystkimi domenami ovh ciekawe ale nie wiem po co xP a portfelik z 2 przegródkami na jakieś duże dokumenty typu paszport itp. W ovh jestem od 10 miesięcy posiadałem kiedyś wykupione przez 2 miechy serwery na łączną sume 3,5k, teraz tylko na 1,5k zł. Może dlatego nie wiem ale upominek zrobił na mnie wrażenie, bo wątpliwe aby jakakolwiek inna firma takie coś zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Wow... no to upominek nie byle jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Zielona Góra, adresowane z Francji z tego co widze priorytetem, z podpisem prezesa Zarządu Octave Klaba. Na środku: "W imieniu wszystkich pracowników OVH sp. z. o. o. ble ble ble życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku." Do tego mały portfelik i do tego prostokąt z aluminium czy z czegoś w tym stulu z wyrytym logiem ovh i wszystkimi domenami ovh ciekawe ale nie wiem po co xP a portfelik z 2 przegródkami na jakieś duże dokumenty typu paszport itp. W ovh jestem od 10 miesięcy posiadałem kiedyś wykupione przez 2 miechy serwery na łączną sume 3,5k, teraz tylko na 1,5k zł. Może dlatego nie wiem ale upominek zrobił na mnie wrażenie, bo wątpliwe aby jakakolwiek inna firma takie coś zrobiła. Strzel kilka fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Hm przypomniała mi się sytuacja sprzed roku, gdy dostałem kubek ebaya (nawet ładny, to trzeba przyznać), a niczego nie zamawiałem. Pewnie wylosowali moje konto z Paypala i przyslali szczęśliwcowi kubek hehe, a nikt z moich znajomych posiadających na PP konto takowego nie otrzymał. Może z Ovh jest podobnie, bo niczego nie otrzymałem, a jestem ich klientem od listopada bodajże albo grudnia 2007 i płacę jak ten głupi za serwer co miesiąc i mi nawet dziady surprisa nie przyślą chlip... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Podobnie mi sie zdaje ze chyba to na zasadzie losowania jest, tak kazemu po portfelu dac to nie lada wyczyn Ja podobnie jestemn tam looo nie pamietam od kiedy chyba od wtedy kiedy ovh.pl strona wstartowala czy cos takiego i nic nei dostalem a sporo $$ zostawiam .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dotperinch 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Witam! Ja tez dostalem! Jestem z ovh ponad 2 lata - dosyc sporo u nich zostawiam (5k/mc) tak sie zastanawiam do czego ta metalowa karta sluzy?? Posiada cos w rodzaju chipa ?! Macie jakies pomysly? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 To jest taki trochę większy pendrive . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Ja też dostałem prezencik - za...jefajną koszuleczkę z logo OVH Jestem u nich od 2-3 lat, zostawiłem ŁĄCZNIE jakieś 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Ja też dostałem prezencik - za...jefajną koszuleczkę z logo OVH Jestem u nich od 2-3 lat, zostawiłem ŁĄCZNIE jakieś 200zł ja zostawiłem.. z ~5k albo i więcej bo mam tam 2 serwery już od ponad 2 lat. i nic nie dostałem ;/ co za gówno.. .;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Ja dosłownie przed chwilą dostałem koszulkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Wszystko się może zdarzyć :-) Jest jeszcze wtorek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Kupiłem dzisiaj domenke Opłaciłem ale pewnie nic nie dostane Śmigał bym w koszulce OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 To ja już wole koszulkę mojego forum z pięknym krzakiem na plecach. Muszę sobie skombinować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 hehe Linux, może Ty też zrobisz taki prezent i powysylasz wszystkim koszulki z nazwa webhostinktalk??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Mi nie musi wysyłać Bo on też z Krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Ja również dostałem koszulkę I życzenia od polskiego supportu Paczka wysłana z Wrocławia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach