stu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Czy podpięcie wartościowej domeny pod jakiś darmowy hosting niesie za sobą jakieś ryzyko? Czy istnieje szansa utraty tej domeny? Chcę nauczyć się podstaw operacji na domenie i serwerze podpinając ją na razie do jakiegoś darmowego serwera lub płatnego na okres testowy. Czy jeśli stwierdzę że dany hosting mi nie odpowiada lub potrzebuje płatnego to jakie czynności muszę wtedy wykonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Domeny nigdy nie utracisz podpinając ją pod inny hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Czy jeśli stwierdzę że dany hosting mi nie odpowiada lub potrzebuje płatnego to jakie czynności muszę wtedy wykonać?Wtedy po prostu u rejestratora zmieniasz NS na dane nowego serwera.Na nowym serwerze podpinasz domenę i gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach