stu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Jakie są różnice w hosingu opartym na Windows a jaki na Linuxa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 napewno obsluga ASP na win. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 nie słyszałem jeszcze o hosingu. Ludzie! pytając starajcie się dbać o polszczyznę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Jakie są różnice w hosingu opartym na Windows a jaki na Linuxa? Różnice... lepiej określić czego potrzebujesz. Na jednym i na drugim można odpalić rzeczy zarówno na php jak i na asp. Chociaż dla pierwszego polecałbym linuxa a dla drugiego windowsa ( bo to mono pod linuxa to taka, jak to mówi jedna z reklam ostatnio, buła jest ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 0. Wywaliłem OffTop 1. Pisz poprawnie! 2. Różnice: - cena - zużycie CPU/RAM - dostępność serwerów Windows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Serwery na windows są dostępne. Co prawda ich mało ale jednak są. Minus to, to że windows nie ma za dużo paneli. Windows: - dzwonie i mi mówią co jest nie tak (jak mam licencje) Linux: - szukam pomocy na forach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach