Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Jeszcze kilka godzin. Czekamy na 1 gwiazdkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Może jeszcze ja się na gwiazdkę załapie;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 to ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Ja chce wygrać forum sobie zorbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Prohost lud się buntuje! O której to losowanie?;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 kisiek krk nfq Losował dell. Po konta na pm się zgłosić do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 I znowu się nie poszczęściło Gratulacje zwycięzcom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 o 18 wpadnie CBA, uważaj Gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 A jak wyglądało losowanie? Tak z ciekawości Jakiś skrypt czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Moze inny razem:D Gratuluje wygranym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 uwazam ze przedstawiciele firm nie powinni brac udzialu w losowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 No to musze zapłacić ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Pech to pech... Jakby gówno miało jakąś wartość to pewnie urodzi bym się bez dupy... ( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 A jak wyglądało losowanie? Tak z ciekawości Jakiś skrypt czy coś? perl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 perl Bedzie "entliczek pentliczek malowany stoliczek " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 heh może za rok ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 heheh tez miałem nadzieje, ze może ja będę tym szczęśliwcem, ale jednak los chciał inaczej :) Gratulacje Zwycięzcom:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 UuuUU pofarciło mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Gratki chłopaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 los chciał inaczej Perl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Więc tak: Kiskowi bym nie dawał, pracuje w livenecie jak będzie chciał to dostanie. KRK ma webr.pl to po co mu ? ma profesjonalna obsluge serwera. nfq a tego to nie znam, nie dawałbym mu bo go nie znam może to CBA ? Weto, proszę o ponowne losowanie ! Na innym dellu tym razem;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Więc tak: Kiskowi bym nie dawał, pracuje w livenecie jak będzie chciał to dostanie. KRK ma webr.pl to po co mu ? ma profesjonalna obsluge serwera. nfq a tego to nie znam, nie dawałbym mu bo go nie znam może to CBA ? Weto, proszę o ponowne losowanie ! Na innym dellu tym razem;d jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Więc tak: Kiskowi bym nie dawał, pracuje w livenecie jak będzie chciał to dostanie. KRK ma webr.pl to po co mu ? ma profesjonalna obsluge serwera. nfq a tego to nie znam, nie dawałbym mu bo go nie znam może to CBA ? Weto, proszę o ponowne losowanie ! Na innym dellu tym razem;d Masz rację Jeśli by miało być nowe losowanie to doszedłem do wniosku, że ja tego konta aż tak nie potrzebuję, mam już jedno swoje. Więc jak co to ja się nie piszę na to, innym może się bardziej przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Nie wierze, że dostałem konto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 konto poza klasa 91.204.16x.xxx przyda się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach