Ranger 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Witam . Na tą chwilę posiadam serwer dedykowany w ovh.pl . Nie ma co się oszukiwać , ale nie jest to najlepszy serwer jak można sobie wymarzyć . Poszukuję serwera do 260zł brutto . Położenie Niemcy lub Amsterdam . Parametry : Procek - ADM Phenom x3 8450 (3x 2.10+ GHz ) RAM - 2/3GB DDR 2 Dysk Twardy - 250 GB Łącze - 100 Mbps (Transfer minimum 2000Gb) Adresy Ip - Starczy 1 Serwer ma być do gier + stronka . Jeszcze jedna ważna sprawa ....... Nie oczekuje linków do firm . Proszę o konkretne serwery . Będę bardzo wdzięczny za pomoc . PS Szukałem u was i w google.pl , ale nic ciekawego nie było . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Szukałem u was i w google.pl , ale nic ciekawego nie było . skoro nie było to raczej nie wynajdziemy nagle nowej, świetnej i taniej serwerowni .. taniej niż w ovh nie znajdziesz nigdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Nie chodzi o to , że ma być taniej . Chodzi o zmianę lokalizacji Amsterdam albo Niemcy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Na tą chwilę posiadam serwer dedykowany w ovh.pl . Nie ma co się oszukiwać , ale nie jest to najlepszy serwer jak można sobie wymarzyć . moze nie na temat, ale co Ci nie odpowiada w OVH? Słabe dyski, support czy coś innego? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Łącze jest tak zapchane , że głowa mała . Może jak poleci to przez amsterdam to będzie lepiej . Czy może ktoś mi podpowiedzieć co do tych serwerów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Łącze jest tak zapchane , że głowa mała . Może jak poleci to przez amsterdam to będzie lepiej . Czy może ktoś mi podpowiedzieć co do tych serwerów . leaseweb ma dobre weź od nich tylko z kartą 1 Gbit/s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 leaseweb ma dobre weź od nich tylko z kartą 1 Gbit/s. ale ty wiesz że to nie ma znaczenia ? bo on nie wykorzystuje sądząc po transferze nawet tego 100 mb/s a problemy z połączeniem do polski ma OVH trzeba niestety poczekać na reakcje OVH .. a jeśli chodzi o holandie / niemcy .. to było setki razy leaseweb.com, hetzner.de itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach