Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Gdzie kupić najtaniej domenę .org? Po roku przedłużenie może kosztować 50 zł - chodzi tylko o domenę na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 home, nazwa, az? miliony razy to już było wałkowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaleka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Gdzie kupić najtaniej domenę .org? Po roku przedłużenie może kosztować 50 zł - chodzi tylko o domenę na rok. podaj nazwę to ja kupie i wystawie na allegro i ty zalicytujesz do 15k ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudelek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Czy to takie trudne i wymagające wielkiej inteligencji? Znaj Jarku moje dobre serce - dynadot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 @pudelek to teraz powiedz po co ma płacić ~20zł ($7.75) skoro może złotówkę jeżeli chce tylko na jeden rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Ale chodzi mi właśnie o taką ofertę bez przymusowego odnowienia... @kaleka - fajny nick. Przedstawia Twój poziom umysłowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 http://ovh.pl/ - 24zł brutto, pewnie. Jeszcze z zagranicznych Godaddy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudelek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 @pudelek to teraz powiedz po co ma płacić ~20zł ($7.75) skoro może złotówkę jeżeli chce tylko na jeden rok? Tak gdyby zdecydował się jednak na przedłużenie domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Czy niektórzy na prawdę mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem? @JarekMk chce kupić tanio domenę którą nie będzie musiał odnawiać, podane zostały firmy home, nazwa, az które mają ceny od 1zł więc jaki sens jest podawać firmy mające ceny na poziomie 20zł? @pudelek to albo pisze się, że chodzi o domenę tylko na rok lub na kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach