nuv 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Załóż konto na pełnoletniego brata - to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Załóż konto na pełnoletniego brata - to działa A Ty na tatusia, pewnie się uciszy jak dostanie czek na 4zł i se kupi mocnego fulla Przynajmniej nie będzie Ci babki okradał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Pozwolę sobie odkopać Mam już te cudowne reklamy xD Aktywacja 30 min Tylko mam pytania co do obsługi... Wiadomo, wchodzę w instalator adsense wybieram kolorki itp., po czym wklejam na strone, reklamy się wyświetlają - a jak znów chce en kod to mam go w zakładce Zarządzaj reklamami Tylko do czego służą Kanały oraz Pokaż reklamy prospołeczne Pokaż reklamy niepochodzące z Google z innych adresów URL Wypełnij przestrzeń jednolitym kolorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Kanały służą do tego, żebyś mógł w raportach zidentyfikować skąd pochodzi dana reklama, z jakiej strony, jakiego miejsca na stronie. Na przykład dany kanał jest przypisany dla danej strony, następnie w raportach będziesz miał wyszczególnione statystyki dla tego kanału. Reklamy prospołeczne będą wyświetlane zanim Twoja witryna zostanie powiązana z odpowiednimi reklamami. Kolejne odnosi się do tego, żeby nie wyświetlać reklam konkurencji na swojej stronie. Wypełnij przestrzeń jednolitym kolorem chyba nie trzeba tłumaczyć Chodzi tutaj o przestrzeń bloku reklamowego w razie braku wyświetlania reklam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach