Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Witam mam pytanie czy niepełnoletnia osoba posiadająca konto w banku może zarejestrować sie w jakimś dochodowym programie reklamowym np.AdSense Np. Teraz jestem zarejestrowany w reklama.biz, dostałem już kilka wypłat ale 3 gr za klika to śmieszne sumy I jak z podatkami ? bo w reklama.biz odliczyli mi podatek od kwoty zgromadzonej bodajże 22 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Przeczytaj regulamin adsense to się dowiesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 No pisze że nie a więc pytanie czy sprawdzają wiek oraz co z podatkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Ja znam osoby co są niepełnoletnie a interes się kręci. Wydaje mi się że uzbierana kwota w Google to kwota netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Dlatego chciałbym poznać opinie osób które są zarejestrowani w programie AdSense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Nie sprawdzają, niby jak by mieli ;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Ok To teraz tylko jeszcze pytanie czy z zysków z reklam trzeba się rozliczać PS. Pytanie dla osób które wiedza to na 100 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Ok To teraz tylko jeszcze pytanie czy z zysków z reklam trzeba się rozliczać PS. Pytanie dla osób które wiedza to na 100 % Zgadnij... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Chyba logiczne, jak od każdego dochodu. @Linux - jak ? Bardzo prosto "Prosimy o przesłanie kserokopii dowodu osobistego strony ze zdjęciem oraz z numerem pesel (...)" I wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 No to kiepsko to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 A kto Cię sprawdzi, czy masz dochód z AdSens znasz przypadek, aby ścigali kogoś o to? xD @marekxbx - szczególnie, że mają pewnie XXXXXXXXXXXX osób zarejestrowanych w AdSense z całęgo świata musieli by kolejna komórkę w Google założyć, która zajmowała by się weryfikacją pełnoletności na całym świecie w XXX językach Na taką skalę to nie jest dobra metoda weryfikacji... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Nic się rozliczać nie musisz, podaj tylko swoje konto + prawdziwe dane i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Dokładnie, blueman ma rację. To nie miało by dla nich żadnego sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 No to kiepsko to widzę Nie wiem po co pytasz w ogóle. Regulamin jest jasny i bardzo czytelny. Próbowac możesz, ale jak o kopie dowodu poproszą(jak już ktoś napisał) to lipę będziesz miał. Chociaż znikome szanse są, że takiego maila dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Nie wiem po co pytasz w ogóle. Regulamin jest jasny i bardzo czytelny. Próbowac możesz, ale jak o kopie dowodu poproszą(jak już ktoś napisał) to lipę będziesz miał. to niech zarejestruje na rodziców... i po kłopocie.. ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Nic się rozliczać nie musisz, podaj tylko swoje konto + prawdziwe dane i tyle. Chyba logiczne, jak od każdego dochodu. Hmm ? Nie rozumiem ? Czyli trzeba się rozliczać czy nie Jak o kopie dowodu poproszą to im nie dam i skończę z reklamami ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Powinno, lecz nigdy nie widziałem kogoś aby się rozliczał. To na poziomie, hmm, jakbyś coś sprzedał koledze i z tego się chciał rozliczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 A jak jest z reklamami jeżeli mam kilka stron bo przy rejestracji trzeba podać adres witryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2008 Podaj jeden, a później dodając nową jednostkę zaznaczasz czy może być ona na wszystkich stronach czy na Twojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 A jak to wygląda z wypłatą jak się nie ma konta bankowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Google z AdSense chyba jakieś czeki pocztą tradycyjną wysyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 IMO lepiej założyć konto btw dla weryfikacji konta przysyłają pewną sumę u mnie Google się dołożył 0.97gr do browarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Tego to nie wiem Dalej się zastanawiam czy się rejestrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Można wysłać czekiem, ale jest to nieopłacalne. Czek kosztuje kilkanaście dolarów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Dalej się zastanawiam czy się rejestrować Jak masz ruchliwy portal to się rejestruj Czek kosztuje kilkanaście dolarów. A dobre konto, kilka zł/mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach