kaleka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 Witam u siebie na serwerze mam coraz częściej problem z takimi komunikatami Could not connect to the database. User pgg_all already has more than 'max_user_connections' active connections czym to jest spowodowane ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 Jak sam komunikat mówi: przekroczona maksymalna ilość połączeń użytkownika pgg_all. Dokonać optymalizacji zapytań w skrypcie lub zwiększyć limit w konfigu MySQL'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaleka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 a jaka wartość powinna być w tym #max_conections = 100 obecnie mam tyle na ile zwiększyć ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 jaka wartość powinna być w tym#max_conections = 100 obecnie mam tyle na ile zwiększyć ?? Tyle do mi starcza na 138 osób Popatrz w configi dla danego usera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 @kaleka zwiększ np o 50 czy 100 i będziesz widział z czasem czy się pojawia monit czy nie. @szakal175 jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zwyczajnie zamilcz gdyż tak w pięknym świetle przedstawiasz swoją osobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2008 Tylko odhaszuj to (usuń # z przodu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach