bogus16 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Cześć wszystkim ostatnio znalazłem ulotke hostingu linner.pl . Oferta wydaje sie dosc atrakcyjna ale przeciez nie zawsze cena=jakość. Ma ktoś tam konto ? Za opinie będe wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Generalnie EDART więc na pewno nic krzakowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 no raczej tak nie spamuje ta oferta na stronie jest tylko do końca roku, więc kto ma chęci to zapraszam, po Nowym Roku klienci linnera zostaną przeniesieni na inny serwer w ... Polsce, a ceny zostaną zmienione. PS. opinii raczej nikt nie znajdzie bo dopiero kilka dni temu był start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Obiło mi się o uszy, że od 1 stycznia rusza nowa platforma Edartu o nazwie hostsite.pl Chyba, że to nie wasz projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 skupmy się na linner.pl na razie nie zapominajmy o pewnej mało znanej na tym forum firmie która jest aktualnie pod młodkiem. PS. temat wyczyszczony z wartościowych wypowiedzi, ktoś z modów chyba zbyt poważnie odebrał mój post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach