jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Wszystkiego najlepszego Linux z okazji twoich drugich urodzin w życiu ;> Jak na taki bardzoo młody wiek to wymiatasz ziomek ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Życzę 4000 postu i wyrozumiałości ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Najlepszego,miliarda postów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Wszystkiego naj naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Szybkich transferów 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 A ja Ci życzę HG 2009 Large w OVH xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 dobry powód do offtopa to błahy powód:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Tyle, że to nie prawdziwa data urodzin. W sensie miesiąc i dzień Rok z resztą też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Tyle, że to nie prawdziwa data urodzin. W sensie miesiąc i dzień Rok z resztą też ojj... ale dowcipniś ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 To jest data zarejestrowania się Linuxa na WHT. Ale mimo to najlepszego kolejnych latek uczestniczenia w życiu tego forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 2 tyś postów na 2 lata działalności na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 hmm jak tak dalej pójdzie ludzie bedą pisać z kim wczoraj spali .. Mod: kosz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 a z kim spali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Linux - ban na 90 dni za podawanie fałszywych danych osobowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 @bellerofont - aleś Ty drastyczny na samo dwulecie obecności na WHT bana dajesz @RuFiK - przestań, nikt nie schodził na ten, ani podobne tory. Mowa była tylko o urodzinach postaci Linuxa na forum :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 hmm jak tak dalej pójdzie ludzie bedą pisać z kim wczoraj spali .. Mod: kosz ? taaaa a ciekawe kto pytał tutaj czy ktoś ma instrukcję do routera cisco xxxx... gdzie w google znalazłem w 3 sek... najss nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 RuFik, kosz? Żartujesz, żaden temat nie może pójść do kosza póki ja nie nabije tam minimum 3 postów . Bell, wiem że mnie nie lubisz ale nic o tym w regulaminie nie jest napisane . Taa, to moje "forumowe" urodziny ale w sumie niedawno miałem prawdziwe więc potraktuje te życzenia normalnie . P.S Z ovh nic nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 mniej spamu i offtopów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Wszystkie najlepszego i obys nigdy nie musial patrzec jak powstaja Data Center krzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Naj denerwująca lamko ;* ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 A ja mam dla Linuxa super wypasiony prezent! Prezentem jest domena: glowahosting.pl Po odbiór prezentu zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 100 lat i szybkiej zmiany nicka na Windows7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 A ja mam dla Linuxa super wypasiony prezent! Prezentem jest domena: glowahosting.pl Po odbiór prezentu zapraszam na PW Heh fajnie,jeden co mi prezent zrobił Teraz mam domenke glowahostink.pl więc będzie druga do kolekcji ;] Nicka nie zmienię na pewno, może windows7 będzie jakąś nowością która przyciągnie użytkowników. Byle by nie skonczył jak vista ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach