mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Witam serdecznie wszystkich jako, ze jest to moj pierwszy post na tym forum. Jak pewnie wiece Plesk to bardzo fajny panel administracyjny. Wyszla juz jego 9 odslona, ktora mnie bardzo kusi. Jednak brak polskiej lokalizacji moze byc klopotliwy dla "niespikajacych". Dlatego wzorem niektorych spolczenosci chcialbym zaproponowac zrzutke dla kogos kto to przetlumaczy (takie bounty). Byc moze znajdzie sie ktos kto sie zna na rzeczy i ma wolny czas. Ja ze swojej strony daje 500zl dla/osoby firmy, ktora zlokalizuje Pleska 9. Wiem, ze jeszcze nie ma narzedzi do tego na stronie Parallers, ale pewnie na dniach sie pojawia. Podejrzewam, ze czesc lokalizacji bedzie mozna uzyc z wersji 8.0. Swoja droga to ciekawe czemu olali jezyk polski... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Podeślij mi plik z pleska 8 PL + plik pleska 9 z En i w ciągu 4-5 dni masz gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Podeślij mi plik z pleska 8 PL + plik pleska 9 z En i w ciągu 4-5 dni masz gotowe A jaka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Tu sie dogadamy na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Odgrzeje troche temat. Otoz kilka dni temu dostalem tlumeczenie do Pleska 9.2 i jesli ktos bylby zainteresowany nim to prosze o kontakt na PW. Tlumaczenie to jeszcze beta, wiec wymaga poprawek, ale juz nadaje sie do uzywania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach