matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 http://allegro.pl/item501546534_serwery_gi...s_zl_miech.html I wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 teraz nawet za kiepskiego krzaka kaza sobie placic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 stopka tej strony jest najzabawniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Akcja sprzedawania voot.pl numer 77. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Który raz oni już się sprzedają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 [ot]Dlaczego oni robią tak małe wypłaty z konta w DotPay'u ? Przecież to tylko więcej roboty przy rozpisywaniu tego na konkretne faktury... [/ot] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Który raz oni już się sprzedają ? 77 = nieskończoność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Ja myślałem, że nieskończoność to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Za same aukcje isgame.pl i voot.pl (ten sam Pan) wydał pewnie ze 100 zł ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 to moze zacznijmy podbijac aukcje i tak do kilku milionów az wkoncu administracja skasuje aukcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Nie, w tej sytuacji musieli by oddać mu kasę. Lepiej niech sam skasuje - jeśli już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Hehe ale wpisane zyski maja kosmiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Ale pamiętaj że jeśli administracja nie skasuje aukcji jesteś 1mln do tyłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Za text w stylu ze moze wycofac aukcje juz blokuja ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Ale pamiętaj że jeśli administracja nie skasuje aukcji jesteś 1mln do tyłu co to jes jedna bańka a tak na poważnie, widzialem ofery ktre wygladały na normalne, pare osób sie na nie rzuciło i pospamowali, kwota doszła do 10.000000000000000 i aukcja poszla do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 co to jes jedna bańka a tak na poważnie, widzialem ofery ktre wygladały na normalne, pare osób sie na nie rzuciło i pospamowali, kwota doszła do 10.000000000000000 i aukcja poszla do kosza Kiedyś siemens s65 za 11 milionów poszedł ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Kiedyś siemens s65 za 11 milionów poszedł ;D Na pewno nabywca był z niego bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 to sie nazywa przywiazanie do marki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Jestem nie na bieżąco - co ma wspólnego voot.pl z firehost.pl ? No i robicie OT w temacie :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 @BlueMan - autorowi tematu zapewne chodziło o to, że voot.pl podobnie jak i firehost w podobnym czasie zostało wystawione na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 No ale osoba sprzedajaca ma prawo sie sadzic o kase jesli ktos kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Na pewno nabywca był z niego bardzo zadowolony Nom, ja nie wygrałem, bo zalicytowałem tylko 8 milionów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 niestety ten wątek zamknięty: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...amp;hl=firehost ale: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=494458712 Powód osobisty.p .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szakal175 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 Dobryj wieczór, Zainteresowała mnie overta sprzedaży firma voot.pl . Jednak przed zakupem chciałbym prosić was riebiata o radę - czy to dobry business? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 Zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach