Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2008 Witam. Ma ktoś dobre pliki Transponders do DVB PC ? na platformę N szukam i nie mogę znaleźć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 A masz kartę z obsługą DVB-S2/MPEG4? Bo na zwykłym SkyStarze tego nie odbierzesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 karta to Twinhan 1022A, Nsport załapał i pare innych na conax reszta cos nie bardzo.... jak ktos ma aktualną liste kanałów to proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Ta karta, która masz nie obsługuje modulacji DVB-S2 i MPEG4, więc nic, co jest na http://www.lyngsat.com/packages/n.html jako MPEG4 nie odbierzesz. A to, co odebrałeś to jest pewnie przekaz dla Telewizji na kartę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Nka ma też trochę kanałów w MPEG2 (TVNy, Filmboxy, Baby TV ), więc one bez problemu zadziałają na zwykłym tunerze z kartą Nki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 trzeba kopić jakiś HD tunerek nowy bo fakt mpeg 4 ma N na większości kanałów.... albo H.264 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 trzeba kopić jakiś HD tunerek nowy bo fakt mpeg 4 ma N na większości kanałów.... albo H.264 Większości kanałów n-ki nie odbierzesz nawet i na tunerze HD, bo dochodzi coś takiego jak parowanie karty z oryginalnym tunerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Większości kanałów n-ki nie odbierzesz nawet i na tunerze HD, bo dochodzi coś takiego jak parowanie karty z oryginalnym tunerem. ma się sharing ma się full Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2008 Z tego, co kojarzę, to fulla jeszcze właśnie nie da się mieć... jedynie małą część kanałów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 Sharing w N'ce jest nie możliwy. Co za problem podłączyć nBox'a do monitorka? żaden a sharing jest bo mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 A wiesz chyba, że to nie legalne? Coś nie chce mi się wierzyć, bo karty N są sparowane z nboxem. Tak mi odpowiedział support 'N'. Tak wiem ale ja tylko testuje fakt tak jak mówisz kiedyś nie można było bo nie było sprzętu ale już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach