Joshi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2005 Mimo, iż oczekiwałem pomocy w związku z moim tematem, takowej nie otrzymałem. Otrzymałem natomiast inną odpowiedz - wprost z 1and1, która sygeruje, iż na ich serwerach nie mogę dopisywać polskich domen a ilość IP przeznaczona ja jeden serwer dedykowany wynosi max 8. W związku z czym, mimo bardzo dobrej oferty cenowej i możliwości które oferuje 1$1 z ich usług raczej nie skorzystam. Jestem szczerze przekowonany, iż wielu z Was napewno korzysta już z uroków posiadania własnego serwera dedykowanego. Właśnie dlatego pragnę powtórnie zapytać się Was o radę, mam nadzieję, że tym razem jednak otrzymam jakąś odpowiedź. W jakich firmach zakupiliście własne serwery dedykowane i czy po pewnym okresie czasu nadal pragniecie pozostać u tego konkretnego usługodawcy. Przyznam szczerze że interesują mnie oferty do 100$ (w tą cenę musi być włączony jakiś panel kontrolny cpanel lub plesk) oraz tranfer w granicach 1000-1500Gb, dysk 80Gb, Ram 1Gb, PIV lub alternatywny. Proszę o wskazówki, pomoc - bardzo chciałbym wybrać serwer w jakiejś znanej firmie, która jest juz jakiś czas na rynku hostingowym i z powodzeniem świadczy swoje usługi. Pozdrawiam serdecznie, Józef P [ Joshi ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2005 ja mam w liquidweb ale tam oferty przekraczają wymagane 100$/miech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach