k4be 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Witam , mam prośbę czy mógł by mi ktoś pomoc przenieść forum ? Więcej info na prv . Dzięki i pozdrawiam k4be ( proszę moderatora o przeniesienie tematu jak napisałem w złym dziale ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Pomóc tzn za free? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Co będę ściemniał tak jak co poniektórzy tak za free Nie umiem tego zrobić i liczę ze mi ktoś pomoże . Pozdrawiam k4be. edit . matt wyprzedziłeś mnie szybciej napisałeś posta . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Linux nie czepiaj sie Moze kolega sie zle wyrazil lub ma nadzieje na darmowa pomoc ktora jak by nie patrzec nie raz sie pojawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Wyślij to info na pw, zobaczymy co to za forum. Może kiedyś będzie mi się nudziło . P.S nie piszę na pw tak jak poprosił autor bo chcę nabić sobie posta . Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Eejjjj... ja też chcę poznać to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Tak, daj nam loginy i hasła :tak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Wszystko rozkradną... Ja też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 No to jak jest tyle chętnych to ja się wycofuje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rz3zNiK 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 k4be, czyżbyś chciał przenieść bazę danych cs-community.net którą Daniel mi ukradł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 k4be, czyżbyś chciał przenieść bazę danych cs-community.net którą Daniel mi ukradł ? Rz3znik nie chce się wtrącać w sprawy twoje i daniela . Napisałem ci już to na gg tak chce przenieść cs-community.net na mojego ftpk . Wejdź na gg to pogadamy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rz3zNiK 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Róbcie co chcecie z Danielem, ale bez mojej zgody nie radzę wykorzystywać tej bazy danych bo sprawę zgłoszę do odpowiednich organów ścigania i problemy będziecie mieli zarówno Ty jak i Daniel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Sprawa załatwiona . Moderatora proszę o zamkniecie topicku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach