@ndrzej 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Witam mam pytanie czy to co http://www.vizz-design.pl/ oni robią jest legalne? Bo mam co do tego wątpliwości, lecz ja się za bardzo nie znam więc prosiłbym o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 A co tam nielegalnego niby ?? To jest legalne - o ile spisze się umowę o dzieło, zlecenie, czy coś. Typowy freelancering. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 brak nip, regon raczej ich przekreśla;-) krzaq, lub po prostu trwa rejestracja firmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 brak nip, regon raczej ich przekreśla;-)krzaq, lub po prostu trwa rejestracja firmy... Albo robią to na umowę zlecenia/o dzieło etc. ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 ale nigdzie o tym nie piszą;-) ale faktycznie, masz racje. zresztą - ten ich szablon który można sobie pobrać- zostawili pliki ostatnich zmian .add więc pewnie szablon z darmowej strony, logo przerobione + usunęli komentarze z index i z pliku css;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Kwestia posiadania legalnego Photoshopa CS3, którym chwalą się na podstronie "O NAS" w co szczerzę wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 dramatyczna strona, rzeczywiście powinni to zdelegalizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@ndrzej 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Jak mówiłem jednej osobie z tej strony, że to jest nielegalne to ta osoba mnie wyśmiała pytałem się czy są jakies umowy na zlecenie, ta osoba mówiła że "mówisz co chce on to robi płacisz i tyle." Żadnego podatku nie odprowadzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach