pucek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2005 Witaj! Pewnie sobie myślisz teraz, że to kolejna praca przez internet polegająca na wypełnianiu ankiet, odbieraniu emaili czy siedzeniu bezsensownie na stronach ! NIE! Mylisz sie ! Tego nawet nie można nazwać pracą ! Potrzebny Ci tylko dostęp do internetu i znajomość jakiegoś edytora tekstu np. Worda! TAK to prawda ! Nic nie tracisz napisz do mnie a dowiesz sie szczegułów tu naprawde można zarobić twoim szefem jest tylko twój własny czas! Mój adres to jakub_laton@op.pl Pisz bo napewno sie odezwe !!! Pozdrawiam .! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2005 Witam, Prosze o szczegoly na bartek--g@go2.pl . Jesli sie okaze to tym co mysle, to post zostanie usuniety, a autorowi polecam znalezienie innego zajecia. Oczywiscie nie przesadzajmy o niczym. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2005 napisz do mnie a dowiesz sie szczegułów Widzisz Fobi. Szczegółów się żadnych nie dowiesz, bo @Pucek oferuje tylko "szczeguły" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtech 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2005 swoja droga ciekawe...skad biora sie ludzie ktorzy to lykaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach