pavobe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Możecie mi wierzyć na słowo, że już się sporo naczytałem, ale i tak nie wiem nic konkretnego... Może mi ktoś napisać punk po punkcie, co muszę zrobić, aby przenieś domen(ę/y) z AZ.pl do MasterNet.pl? Co zapłacić, komu, ile? Co potrzebuję? Jakieś wymogi? Szukam dalej informacji na ten temat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Możecie mi wierzyć na słowo, że już się sporo naczytałem, ale i tak nie wiem nic konkretnego... Może mi ktoś napisać punk po punkcie, co muszę zrobić, aby przenieś domen(ę/y) z AZ.pl do MasterNet.pl? Co zapłacić, komu, ile? Co potrzebuję? Jakieś wymogi? Szukam dalej informacji na ten temat . Authinfo posiadasz?Aby uzyskać ten kod na az trzeba zapłacić różnicę pomiędzy ceną rejestracji a odnowienia..czyli np zarejestrowałeś za 1zł to 121zł musisz zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Czyli wychodzi na to, że nie mam authinfo. W takim razie lepiej będzie mi zostać, a o transferze będę myślał przy wypłacie AdSense . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Authinfo posiadasz?Aby uzyskać ten kod na az trzeba zapłacić różnicę pomiędzy ceną rejestracji a odnowienia..czyli np zarejestrowałeś za 1zł to 121zł musisz zapłacić. No chyba jestes niepowazny. W az doplacasz roznice do ceny standardowej rejestracji i masz authinfo. W panelu po kliknieciu w nazwe domeny masz link "dokonaj doplaty", czy cos w tym stylu. Zobacz sobie dokladnie ile musisz doplacic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Proponuje zwyczajnie wysłać zapytanie do BOK firmy Tylko zaznacz może o jaki typ domeny chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 No chyba jestes niepowazny.W az doplacasz roznice do ceny standardowej rejestracji i masz authinfo. W panelu po kliknieciu w nazwe domeny masz link "dokonaj doplaty", czy cos w tym stylu. Zobacz sobie dokladnie ile musisz doplacic. Kody zostaną wydane w przypadku prawidłowo wypełnionego i opatrzonego stosownymi podpisami i pieczątkami przez abonenta danej domeny wniosku. W przypadku domen rejestrowanych w promocji kody zostaną wydane po uprzednim uregulowaniu należności w wysokości pomiędzy różnicą promocyjnej ceny rejestracji domeny a ceną przedłużenia domeny wynoszącą odpowiednio:domena .pl 99.0 zł netto domena .com.pl 75.0 zł netto domeny funkcjonalne 75.0 zł netto domeny regionalne 25.0 zł netto Źle tą informacje w panelu na az zrozumiałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Witam Źle tą informacje w panelu na az zrozumiałem?Dobrze zrozumiałeś pod warunkiem, że @pavobe posiada domenę w okresie promocji czyli standardowo przed upływem 1 roku ważności domeny, co nie wynika z jego pierwszego posta.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 W innych firmach z tego co pamiętam w celu otrzymania kodu authinfo to wystarczyłoby dokonać dopłaty do standardowej ceny rejestracji domeny, a nie ceny odnowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach