kaleka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Witam! mam pytanie do was obecnie mam multimo 1MB um.12m/c i płacę 58zł brutto czy znajdę jakąś alternatywę dla tego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Zostaje Neostrada TP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Witam!mam pytanie do was obecnie mam multimo 1MB um.12m/c i płacę 58zł brutto czy znajdę jakąś alternatywę dla tego ? omg... ja mam dialog 1mbit umowa na 12 miesięcy i płacę 76zł brutto, więc nie masz tak źle dialog netia Tele2 era internet orange (też chyba ma? ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Ja mam 1024/750kbps za 69 zł i nie płaczę. Mam za to jakość - bgp do TPNET'u, ATM, PL-IX, itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Ja mam netie 4Mbity za 64zł m/c przy umowie 2 letniej, jestem zadowolny. Jednak jest to netia na lini netii a nie TP. Można w ogóle zagwarantować jakąś podwyższoną jakość usług na tych samych kablach? Chyba tylko support ;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Ja mam Multimedie 2 mb płace 60zł, lub 1zł na rok umowa, i nie jestem zadowolony chociaż ostatnio jest lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Chello UPC 10Mb/s za 89 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaleka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Chello UPC 10Mb/s za 89 PLN Myślisz, że bym się zastanawiał.. żeby tylko w mojej dziurze usługa była dostępna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Chello UPC 10Mb/s za 89 PLN Weź ty się z tym schowaj, człowiekowi humor psujesz Ja pod koniec miesiąca zrezygnowałem z multimedii bo jedyną ofertę jaką mieli dla 4 czy 5 letniego klienta było 64zł/1Mb (obecnie 59, promocja taka że niech ich strzeli). Najprawdopodobniej przejdę na jakąś dziadowską radiówkę która ma najgorszą opinię w mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Chello UPC 10Mb/s za 89 PLN Nie pomyślałeś zbytnio.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Drażni mnie tylko w dialogu to, że w BOKu uważają, że ludzie to debile i mówią:proszę sprawić czy ma pan podłączony kabel, czy inne dziadostwo Zdziwiłbyś się, że około 60-70% to jest rozwiązanie 'problemu' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 netia 1 mb/s 49 brutto / msc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 proszę sprawić czy ma pan podłączony kabel, czy inne dziadostwo Nie wiem jak jest w netii ale podejrzewam że jest podobnie. Ja osobiście na początku rozmowy przedstawiam się, mówię jaki mam problem jakie czynności już wykonałem, że trochę się na tym znam i żeby nie proponowali mi tych "podstawowych" kroków. i jest gitara ;]. Z supportu netii na razie jestem zadowolony, tak samo jak z samego łącza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Radiówka JRBNet 2mbps / 100zł. Najtaniej w mieście. Ofc na linii TP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach