wickedpl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Witam, Szukam nowego web hosta na moja strone www.pspaddicted.com (adres teraz nie aktywny). Strona bedzie aktywna codziennie przez cala dobe, wiec potrzebny jest stabilny hosting. Czego szukam? pojemnosc ok. 5 gigabajtow transfer ok. 100 gigabajtow / miesiac najlepiej jak najtaniej. Dziekuje. Robert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 pojemnosc ok. 5 gigabajtow transfer ok. 100 gigabajtow / miesiac I każdemu trzeba to samo pisać.. - Serwer gdzie w PL? europa? USA? - Firma PL? zagraniczna? - Jakie skrypty masz? ile unikow dziennie? itd. - Koszty miesięczne/roczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ctrls 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 ...Strona bedzie aktywna codziennie przez cala dobe... kurcze ja znam tylko takie co wyłączają serwery o 19 a włączają o 8 :/ a poważnie mówiąc. to sprecyzuj się co ma być? php, bazy danych ?? jakie są wymagania, no i na czym ci zależy, jakości czy cenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 kurcze ja znam tylko takie co wyłączają serwery o 19 a włączają o 8 :/ ja nie wyłączam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 To nawet krzaki nie maja ustalonych godzin dostepnosci serwera Napisz jeszcze jakie obciazenie generujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Za to mają dobre SLA: "pkt 1. naprawie jak wrócę z szkoły" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach