jskos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Witam mam do porównania serwery tresci multimedilanych. Niewiem jak sie za to zabrac prosze o jakies wskazuwki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Witam mam do porównania serwery tresci multimedilanych. Niewiem jak sie za to zabrac prosze o jakies wskazuwki!!! Sory, ale jak dla mnie to pierw do słownika trzeba by zajrzeć:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 a najlepiej napisz post jeszcze raz, ale tym razem przetłumacz go na polski, tak by inni zrozumieli o co Ci chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Witam mam do porównania serwery tresci multimedilanych. Niewiem jak sie za to zabrac prosze o jakies wskazuwki!!! Podaję linki pomocnicze do potrzebnej literatury: * Poprawna polszczyzna na co dzień * Poprawnie po polsku. Poradnik językowy PWN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 OT: O @kaczy wrócił :-) i od razu z pompą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach