Socek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2005 http://polnet24.com/ Bardzo ciekawa oferta, ale nigdzie nie umiem znaleść opinii na temat tego hostingu. Miał tam ktoś konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2005 ciekawa oferta? to jakis zart? ohydny krzak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2005 normanos - zobacz kto pisal ten post: Socek Nowy użytkownik Dołączył: 06 Lip 2005 Posty: 1 czyli tradycyjny forumowy spam a co do firmy to zgadzam sie, ze to jakis zart zadnych danych o firmie, zadnych telefonow kontaktowych - jedynie co kontakt przez formularz na stronie .... juz Sync.PL sie bardziej staral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Socek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2005 Ale ja poważnie uważam, że ciekawa oferta. Kumpel tam kupił i coś się sypneło. Nawet forum nie działa. Nikt nie wie co się dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2005 Wiadać ze kupiony reseller w jakiejś taniej firmie, a pozatym ping 194 to przesada. Do USA mam 140ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2005 Najbardziej podoba mi sie ten system wymiany bannerow na stronie glownej :DDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach