xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 No jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Szkoda, że "zapomnieli" zostawić link zwrotny do freecsstemplates.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Ogólnie ten koleś [właściciel raczej] stwierdził że mam firmę krzaka i ciekawe co rodzice powiedzą jak panowie ze skarbówki przyjdą, bo zareklamowałem darmowy hosting jednego z usera wht Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Był już temat o hekko.eu ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hekko.eu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 @xorg: Chyba mnie z kimś pomyliłeś, wiem do kogo wysyłam maile i o jakiej treści, a nic takiego do nikogo nigdy nie mówiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 To może sprostujesz sprawę templatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 hekko.pl != hekko.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 {oftop mode="on"}Odnośnie templatki to widziałem kiedyś firmę zajmującą się tworzeniem stron www. Miała grafikę z templatki freecsstemplates.org, oczywiście bez podania autora...{oftop mode="off"} Tak wracając do tematu: to właściwie jaka jest idea tego przedsięwzięcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 hekko.pl != hekko.pl ? hekko.pl != hekko.pl Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Aj miało być hekko.eu != hekko.pl :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Swoją drogą ciekawa zbieżność nazw... Dzieci dzieci! Domeny netart.fm i netart.org.pl są wolne... Kto pierwszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Taka dyskusja już była kiedyś toczona - moderatorzy pobudka ! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 @UP byla byla Co do templatki to tez cos bylo ze oni niby maja prawo od autora itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach