Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 nie wiem od której, ale ani główna webd.pl nie działa ani moja strona.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myslupsk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 O 17:00 jeszcze działał. Teraz rzeczywiście głucho. Ciekawe jak długo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 no już działa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamZone 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Wyglądało na jakąś awarię DNSów, bo na pingi jedyne odpowiedzi to były "Unknown host". Z monitoringu przeze mnie prowadzonego wynika, że przerwa trwała od 18:34 do 21:07 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Time: Thu 1 Jan 1970 00:00 Expected Downtime: Unknown Location: Schuberg Philis Affected IP ranges: 83.149.64.0/19 Reason: Under investigation ******************************* Dear Customer, At the moment we experience some troubles in (part of) our network. We are doing our utmost to solve this issue a.s.a.p. As soon as we have more information available, we will publish it here. Please be patient while we are working on this problem. An network engineer is in the neighbourhood, he will be on site in 5 minutes. Regards, LeaseWeb BV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamZone 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 pełne info: http://noc.leaseweb.com/status.php?i=266 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 18:38 leży server mysql Edit: 19:20 server is on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Czy tylko mi się zdaje czy jest jakaś awaria DNSów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Czy tylko mi się zdaje czy jest jakaś awaria DNSów? Wyglądało na jakąś awarię DNSów, bo na pingi jedyne odpowiedzi to były "Unknown host". Z monitoringu przeze mnie prowadzonego wynika, że przerwa trwała od 18:34 do 21:07 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasc Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2009 od 11:55 nie działają wszystkie usługi na serwerze na którym mam strony (94.75.225.12), prawdopodobnie reszta też leży, ich główna strona nie działa wczoraj wieczorem było to samo; po paru godzinach ruszyło - ale do rana pingi były prawie 200ms (normalnie mam trochę ponad 40) coś jakoś nie można się do nich dodzwonić - czy ktoś wie może coś więcej...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartosh 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2009 Ciekawe co jest teraz z webd, bo raz mi strona działa, a raz nie mam pakiet medium, a wszystkie mini działają :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasc Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2009 znów wszystko leży od paru godzin - kolejny raz w okresie ostatniego miesiąca Leaseweb nie ma zadnej awarii, z moim łączem też wszystko jest OK, kilkadziesiąt serwerów z różnych lokalizacji na świecie mówi: no route to host 94.75.225.12 czy ktoś się może orientuje co oni ostatnio wyrabiają... ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 godzina 9:49 leży główna strona, jak i serwer www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 godzina 9:49 leży główna strona, jak i serwer www U mnie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 bo pomyliłem tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach