klocek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Potrzebny mi jest w miarę przyzwoity serwer dedykowany, cena do 300 zł miesięcznie, bez opłaty instalacyjnej. Oferty z parametrami proszę kierować na PW lub adres bartosz.alek ( malpa ) interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Potrzebny mi jest w miarę przyzwoity serwer dedykowany, cena do 300 zł miesięcznie, bez opłaty instalacyjnej. Oferty z parametrami proszę kierować na PW lub adres bartosz.alek ( malpa ) interia.pl Zawału idzie dostać..na co Ci potrzebny?Jakie potrzebujesz do tego parametry? Ale i tak zaraz się rzucą z pw..active np.. codziennie miliard tematów.."szukam dedyka" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Zawału idzie dostać..na co Ci potrzebny?Jakie potrzebujesz do tego parametry?Ale i tak zaraz się rzucą z pw..active np.. codziennie miliard tematów.."szukam dedyka" Dokładnie tak. Napisz czy musi to być polska oraz podaj widełki cenowe i do czego dedyk ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klocek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 w tej chwili jestem ograniczony kwotą, więc szukam, co najlepszego w tych pieniądzach da sie zakupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 w tej chwili jestem ograniczony kwotą, więc szukam, co najlepszego w tych pieniądzach da sie zakupić ... bez komentarza to pozostawię..chyba kłopot z czytaniem ze zrozumieniem. No ale jeżeli już to np najdmen.pl .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach