bartekk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Witam, Poszukuje hostingu głównie do prac developerskich z python i django, php nie jest potrzebne. Miło gdyby posiadał gita. Najlepiej shared, fajna oferte ma megiteam, ale na studencka kieszen to troche za duzo. w tej chwili siedze jeszcze na rps z kolega na pol(do konca grudnia), ale raczej nie chce mi sie juz wszystkeigo samemu konfigurowac , dogladac a pozatym cena tez spora ( 50zl/msc za duzo i tak nie wykorzystuje w pelni tego) . Chce sie zajac programowaniem nie mam czasu na dokaldanie juz serwera, grzebaniu w konfigach. Ewentualnie jesli nie bedzie innej ciekawej opcji zastanowei sie nad tanim VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Rozejrzyj się za ofertami w Czechach - tam mają znacznie bogatszą ofertę niż firmy polskie. Ostatnio nawet widziałem kilka firm - jak znajdę (o ile) w historii to podrzucę linki. Możesz coś takiego zobaczyć: http://g-hosting.cz/en/home/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riklaunim 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 webfaction i okolice, pomocne: http://djangofriendly.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Witam, Poszukuje hostingu głównie do prac developerskich z python i django, php nie jest potrzebne. Miło gdyby posiadał gita. Najlepiej shared, fajna oferte ma megiteam, ale na studencka kieszen to troche za duzo. w tej chwili siedze jeszcze na rps z kolega na pol(do konca grudnia), ale raczej nie chce mi sie juz wszystkeigo samemu konfigurowac , dogladac a pozatym cena tez spora ( 50zl/msc za duzo i tak nie wykorzystuje w pelni tego) . Chce sie zajac programowaniem nie mam czasu na dokaldanie juz serwera, grzebaniu w konfigach. Ewentualnie jesli nie bedzie innej ciekawej opcji zastanowei sie nad tanim VPS Django jest w każdym z pakietów na http://vipserv.org/. Istnieje także częsciowa możliwość uruchamiania aplikacji pythonowych z serwerem www (interpreter dla plików np. .py). Pozatym Ruby on Rails, SVN, Trac, Bugzilla i przedewszystkim PHP+MySQL i wszystko za 4,99zł/miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 Witam, Poszukuje hostingu głównie do prac developerskich z python i django, php nie jest potrzebne. Miło gdyby posiadał gita. Najlepiej shared, fajna oferte ma megiteam, ale na studencka kieszen to troche za duzo. Na studencka kieszen to w mojej sygnaturze link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2008 megiteam.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 megiteam.pl Megiteam jest pod tym względem rewelacyjne, ale... fajna oferte ma megiteam, ale na studencka kieszen to troche za duzo. Niestety, za wygodę nie przejmowania się konfigami daemonów trzeba zapłacić albo wziąć sobie miniaturowego VPSa. do niego litespeed webservera i wyklikać sobie w panelu konfigurację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2008 Ja też polecam do takich zastosowań megiteam.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach