Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Kończymy prace nad rozmieszczeniem ChtiX w Warszawie. Prawdopodobnie za 10 dni router będzie dopstępny i będziemy mogli podłączyć się do PL-IX. Zobaczymy co z tego wyjdzie http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8574 PS PL-IX ma teraz avg=22gbps ruchu, ciekawe ile po włączeniu OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 to jest to słynne h48? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 cyt. z forum.ovh.pl: [...] Prace są kompleksowe zwłaszcza, że LIM to nie datacenter ale hotel. 3 piętra tego hotelu to sale przeznaczone na serwerownie. Główne problemy to waga zasilaczy, moc elektryczna, klimatyzacja i … gołębie, które wlatują do sal, ponieważ okna są otwarte, aby chłodzić pomieszczenia. [...] No to mnie oles rozbawił jak nikt inny w tym tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 też to czytałem. prawdę powiedziawszy nie wiem o co chodzi. to co ? tam nie ma wcale okien ? sprzęt jest wodoszczelny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 Czyli jest szansa na to ze ping do ovh spadnie ponizej 50-60 ms? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 gołębie,które wlatują do sal, ponieważ okna są otwarte, aby chłodzić pomieszczenia. Przecież otwarte okna to profesjonalne chłodzenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 Czyli jest szansa na to ze ping do ovh spadnie ponizej 50-60 ms? Jest szansa, ze spadnie o 5, max 10ms. Ale rownie dobrze moze w ogole nie spasc (odleglosc jest dosc duza). Wszystko zalezy od kogo wezma transmisje do Wawy. Jak od Levela (imho na 90% tak bedzie) to sie duzo nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach