Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Mam zainstalowany na serwerze DA. I pomimo tego że sam skasowałem wszystkie domeny i FTP to wciąż mogę łączyć się przez FTP z serwerem i wysyłać i zmieniać pliki. Chciałbym wyczyścić cały dysk i przy okazji skasować te niechciane FTP. Jest jakiś sposób na wyczyszczenie wszystkiego z serwera oprócz systemu i DA ? Pliki niby sa na FTP ale przez WWW nie da się wejść - pokazuje że brak pliku. Co mam z takim fantem zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Kiepsko to opisałeś. Napisz dokładnie co chciałbyś zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 a usunałeś użytkowników czy tylko dane z ftp ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 Heh, problemem były stare dane, malu się tym zajął i teraz zaj. dysku wynosi 3% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach