matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Dzisiaj ostatanie dni imprez, a wy caly czas o "pracy" Pora sie odlaczyc z "matrix`a" i isc sie pobawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 za 1,5 h wyjazd z chaty i na jumpreze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 dla kogo ostatni dla tego ostatni. grudzień będzie dosyć intensywny jeżeli chodzi o imprezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Ja za chwilę na koncert, a potem "bankiet" pokoncertowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 ja jutro na poligon jade musze sie wyspac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 A ja szkoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 A ja siedze przed kompem i klnę bo mnie łeb nap... Jedyne co mnie przy życiu trzyma to GTA IV, MSTS2, moja sympatia Sandra i kilka innych dupereli. Ogółem jesienna deprecha i dno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 GTA 4 na PC jeszcze nie ma Może ma na coś innego?.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 Więc jak może mieć coś innego jak napisał, że siedzi przed kompem? No może nie wiem obok ma telewizor i xboxa np? Albo już warezik;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 GTA IV jest już jest w rękach niektórych pecetowców. Dowód. http://www.youtube.com/watch?v=AvYCqLbR-6o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 pogadaj z sandra - jest jeden przyjemny sposob na bol glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach