grAVEr 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 szuakm dobrego i najtańszego oprogramowania do zarządzania hostingiem: cPanel + WHM w polskiej wersji językowej... oczywiście cPanel to przykład, może być DA lub inne... może możecie coś polecić, dać namiary gdzie kupię licencję, itd. z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 Cpanel to akurat najdroższy panel. Zapłacisz min. 1000 zł rocznie (za wersję z polskimi skórkami). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grAVEr 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 Cpanel to akurat najdroższy panel. Zapłacisz min. 1000 zł rocznie (za wersję z polskimi skórkami). jestem na to przygotowany i uściśalm pytanie, bo dostaję dużo ofert na DA: szukam cPanel + WHM z polskim skórkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 DA kupisz u: Sebak + whmcs a z CPANLEM może być kiepskawo.. zerknij na: http://polserwer.pl/soft pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grAVEr 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 DA kupisz u: Sebak+ whmcs pozdro pytanie do DirectAdmina: szukam licencji external, a nie internal, poza tym mam pytanie, jak wygląda kwestia administracji DNS, tzn. czy można ustawiać delegację dla rekordów mx, a, ns? ogólnie potrzebowałbym SZCZEGÓŁOWE zestawienie opcji DirectAdmina do porównania z WHM... dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 DA kupisz u: Sebak+ whmcs a z CPANLEM może być kiepskawo.. zerknij na: http://polserwer.pl/soft pozdro Nie tylko u niego (ciekawe czy teraz też ktoś mi da bana) Ps. Odpisałem Panu na Pw dot odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 poza tym mam pytanie, jak wygląda kwestia administracji DNS, tzn. czy można ustawiać delegację dla rekordów mx, a, ns? no problem ;] Nie tylko u niego (ciekawe czy teraz też ktoś mi da bana)Ps. Odpisałem Panu na Pw dot odpowiedzi. a czy ja pisze drogi Panie, że tylko u niego można kupić?? Ja kupiłem nie jedną licencję u Sebastiana i nie mam żadnego ale co do jego usług.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 no problem ;] a czy ja pisze drogi Panie, że tylko u niego można kupić?? Ja kupiłem nie jedną licencję u Sebastiana i nie mam żadnego ale co do jego usług.... Dobra kończmy te demagogie. Jeżeli Pan grAVEr jest zainteresowany prosze o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 Dobra kończmy te demagogie. nie ja ją zacząłem.. ok. koniec OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach