kamilek 20 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2008 Witam, walcze już chyba z miesiąc i nic z tego nie wychodzi - czy su_PHP działa wogóle z mod_rewrite. Instalacja to standard DA z php5 jako cgi i apache2. Jak zrobie wpis przekierowyjący na dany katalog to działa ale jak chce sobie zrobic łande linki to już nie koniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2008 Ja już co prawda dawno nie korzystałem z mod_suphp, nie mniej jednak tak na logikę nie powinien on w żaden sposób uniemożliwiać tworzenia ładnych linków... pojawia się błąd numer 500? co masz w error logu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2008 suphp nie ma problemów z mod_rewrite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2008 suPHP + mod_rewrite nie sprawia żadnych problemów. A więc przyjrzyj się konfiguracji suphp. suPHP + mod_rewrite nie sprawia żadnych problemów. A więc przyjrzyj się konfiguracji suphp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2008 500 nie ma - zainstalowałem mod_fastcgi z suexec i o dziwo poszło bez problemu. W error logu nic nie ma. Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach