Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 Cześć, Chciałbym doinstalować sobie perla, ale nie wiem dokładnie jaką paczkę... Nie chce całego pakietu perl - bo po co. Nie widzę czegoś takiego jak modapache2-perl czy coś... Może WY macie jakieś doświadczenie w tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 libapache2-mod-perl2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 Bell - faktycznie coś takiego jest, aptitude tego nie pokazywał, albo ja nie potrafię nim szukać... Tylko że chyba coś mi nie działa bo jak klikam na test perla w MysqlDumper to mi chce zapisać ten plik, a chyba powinien go wykonać, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2008 Temat dalej aktualny Plik .pl powinien zostać wykonany na serwerze a jego zawartość powinna zostać wyświetlona w wynikowym poliku html, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach