locash 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 hej, mam laptopa toshiba i od pewnego czasu nie dziala mi literka ą. dziwne bo dziala mi zarowno alt jak i sama "a", ale juz razem nie. jak resetne kompa, wszystko ok, do czasu az znowu sie to stanie. zauwazylem ze z reguly zaczynaja sie problemy jak dodaje wpisy do swojego bloga na wordpressie. ma ktos pojecie co to moze byc? jak to cos zmienia mam kasperskiego, komp teoretycznie czysty od wirusow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 Może zły układ klawiatury? Spróbuj kombinację Ctrl+Shift, a jak nie pomoże to poszukaj w panelu sterowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 Karta ATI ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
locash 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2008 dzieki, odkrylem ze problem byl banalny. powodowany byl przez chodzacy w tle program KeePass.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach