pawciol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Witam CZy mozecie mi polecic jakis dobry hosting do max 300 zl /rok (ostatnio mialem w nazwa.pl ale strasznie sie sypia te ich serwery. Na strone domowa to wystarczy ale cos wiecej to juz nie pociagnie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Jakich parametrów oczekujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawciol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Min to z 4 gb dysk Transfer 10gb /m Bez limitu mozliowsc podpiec domen oraz subdomen Bazy mysql = min to 20 mod-rewrite php5 itd to chyba kazdy teraz daje Dobrze by bylo gdyby byl Cpanel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Dobrze by bylo gdyby byl Cpanel Prohost, H9. Z innych dhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Z jeszcze innych FireHost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Witam, zachęcam do zapoznania się z ofertą Webh.pl. Oferujemy szybkie i stabilne konta na serwerach w Polsce. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Webh.pl or Firehost.pl W sumie obojętnie (ta sama serwerownia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 To może zainteresuj się hekko.pl (ref ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Ja w sumie dość długo mam kilka stron w cal.pl i złego słowa powiedzieć nie mogę, więc również polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 http://progreso.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 @UP nie polecam tej firmy ... Mialem tam konto i mialem male przeboje ... Ale jak kto woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach