kaczoreq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Witam mam problem z panelem obslugi gier (gameCP) mianowicie wybrałem testową wersję panelu, zainstalowałem ją pliki gry równierz zainstalowałem wedle instrukcji na ich stronie natomiast gdy chce dodac usera i serwer mam problem bo w managerze plików tego usera nie ma plików serwerowych a co za tym idzie serwer Off... czym to może byc spowodowane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Witam mam problem z panelem obslugi gier (gameCP) mianowicie wybrałem testową wersję panelu, zainstalowałem ją pliki gry równierz zainstalowałem wedle instrukcji na ich stronie natomiast gdy chce dodac usera i serwer mam problem bo w managerze plików tego usera nie ma plików serwerowych a co za tym idzie serwer Off... czym to może byc spowodowane ? napisz do supportu to pomogą A tak serio to miałem ten sam problem i zostawiłem to, bo nie mam czasu na super ekstra panel który trzeba poprawiać, wgrane było wszystko idealnie.... Raz działa raz nie działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach