ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Maszyna CentOs 5 z direct adminem i zainstalowanym awstats mam ustawione w cronie wpis że co godzinne ma uruchamiać skrypty perla . Lecz tak nie jest skrypt się uruchamia co minute i jak by tego było mało zjada 100 % co chwile . Zanim przeleci przez wszystkie domeny i subdomeny to mozna powiedzieć że skrypt zabijaka mojego serwera. Jakieś propozycje aby to zmieć znaleźć bład bo w cronie napewno go nie ma bo sprawdzałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Pokaz jak wyglada wpis w cronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 * */1 * * * root /usr/local/directadmin/plugins/awstats/hooks/cgi-bin/awstats_updateall.pl now -awstatsprog=/usr/local/directadmin/plugins/awstats/hooks/cgi-bin/awstats.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 No przecież on się co minutę odpala ewidentnie.. Przykładowo tak: 1 * * * * root /usr/local/directadmin/plugins/awstats/hooks/cgi-bin/awstats_updateall.pl now -awstatsprog=/usr/local/directadmin/plugins/awstats/hooks/cgi-bin/awstats.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Heh, masz ustawione odpalanie crona co minutę. W pole minut wpisz 0 a w pole godzin wpisz *, wtedy będzie co godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 bah bah bah mój błąd i niedoczytanie dokumentacji teraz już działa jak należy dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach