Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Taaa Ja pamiętam jak kiedyś w Komputer Świecie był test antywirusów Zawsze zwyciężała Panda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 że tak się wtrącę jeszcze... Kiedyś :wakacje" Komunikowałem się z komputer świat znacie to zapewne... Chcieli ode mnie 20 tys PLN za artykuł o mnie <lol2> napisali by to co bym chciał nawet ze serwerownia w kosmosie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Chcieli ode mnie 20 tys PLN za artykuł o mnie <lol2> smile.gif napisali by to co bym chciał nawet ze serwerownia w kosmosie... buhahahahahha To się nadaję do "Sprawa dla reportera" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 buhahahahahha To się nadaję do "Sprawa dla reportera" xD Do Rady Etyki Mediów na pewno... Do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów również. W ogóle większość tych gazetek to żenua jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 już mniejsza o to, niech dalej wciskają ludziom kit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Tak czy siak, taka jest prawda duzo zaplacisz i zrobia z "Ciebie" w gazetach nawet milionera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Dlatego też żadnych tego typu czasopism nie czytam. Zwykłe reklamowe gazetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Zwykłe reklamowe gazetki. Dokładnie, zauważcie że bardzo mało jest pozytywnych opinii/artykułów nt. freewarowych rozwiązań ... Dodatkowo - dodam, że kolega opowiadał mi coś podobnego o piśmie "Murator" to taki magazyn dla budowlańców - jak coś opisali w tej gazecie to zaraz znikało z półek, generalnie w 90%-ach gazet branżowych stosowane są aryty sponsorowane to moim zdaniem nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Ja pamiętam te testy gdzie panda była pierwsza.... Na dodatek była dołaczana do każdego numeru przez rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach