Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 Jak w temacie - Jak to wszystko ustawić, żeby nie popsuć DA i żeby działało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 przeczytać dokumentacje i zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 Zakładam, że w DA masz apache2. (W innym wypadku custombuildnij sobie apache2). Ściągasz źródełka modułu do webSVN. Kompilujesz przez apxs (lokalizacja: /usr/local/sbin/apxs). Chyba nie pomyliłem ścieżki. Dalej to już po staremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 Zapytac google i ostatecznie jak sie bledy posypia napisac tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Mógłby mnie ktoś naprowadzić jak to zrobić? Chciałem tak jak tu jest opisane: http://help.directadmin.com/item.php?id=50 ale nie mam katalogu customapache, jest tylko custombuild.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 To jest nic innego jak ponowna kompilacja apache. Możesz równie dobrze zrobić to samemu (Nie musisz korzystać z custombuild, customapache) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach