GGG7 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 Witam, kupilem w webd.pl hosting pakiet startowy, zrobilem stronke, kupilem rowniez domene w ovh.pl i chcialbym teraz aby po wejsciu na adres tej domeny wychodzila stronka ta z webd.pl Nigdy tego nie robilem. Nigdzie nie jest napisane jak w prosty sposob to zrobic, czy moglby mi ktos pomoc? Jak to zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 webd.pl ma directadmin ? Z tego co wiem to tak. Więc zaloguj sie tam zmień nazwę domeny i w ovh podepnij pod dnsy webd.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 1. Dodajesz domenę w panelu gdzie masz hosting 2. Odczekujesz najlepiej parę minut i zmieniasz serwery DNS w panelu rejestratora domeny. 3. Czekasz na aktualizację serwerów DNS Pytanie to powinieneś skierować do supportu firmy hostingowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GGG7 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 Zakladka "domeny" na webd.pl: -Statystyki subdomen -Subdomeny -Domeny podpięte -Domeny zaparkowane -Przekierowania W ktorym miejscu mam ja dodac? Probowalem wczesniej ustawic DNSy z webd w panelu ovh ale wyskakiwalo mi takie cos: "Strefa SOA dla domeny domena.com.pl nie jest dostępna na serwerze dns: ns5.webd.pl Domyslam sie ze to z tego powodu ze nie ustawilem czegos w panelu na webd (Bardzo dziekuje za zainteresowanie problemem i pomoc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GGG7 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 ok podpialem domene w panelu... chyba dobrze... oraz ustawilem DNSy w panelu ovh na te z webd.pl ... zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach