kosynier 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Szukam ofert vpsów o takich parametrach lub zbliżonych. 128 MB Ram 5GB HDD Transfer 200GB/mies (z możliwością zwiększenia w pózniejszym okresie czasu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 http://hitme.net.pl/index.php?adminpanel=vps Sporo transferu jak na Polskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 @Malas - bardzo uprzejmie dziękuję Zgadza się - z tym, że potrzebuje Pan bardziej customowe rozwiązanie - pakiet ze 128 MB Ram, owszem ma 5 GB dysk ale... Ale ma mało transferu, z kolei pakiety, które mają 200 GB transferu mają więcej pamięci RAM i dysku, który jest Panu zapewne nie potrzebny. W związku z tym na PW za chwilę wyślę Panu ofertę spersonalizowaną na serwer o wspomnianych parametrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Zapraszam do zapoznania się z ofertą. VPSy znajdują się w krakowskim DATACenter na sprzęcie opartym o technologie Xeon zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Xeon to raczej typ procesora a nie technologia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Zapraszam do zapoznania się z ofertą.VPSy znajdują się w krakowskim DATACenter na sprzęcie opartym o technologie Xeon zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Czemu ja ostatnio na Waszej stronie internetowej widziałem info, że VPSy stawiane są na Core2Duo i procesorach AMD z nazwy nie wymienionych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Czemu ja ostatnio na Waszej stronie internetowej widziałem info, że VPSy stawiane są na Core2Duo i procesorach AMD z nazwy nie wymienionych? Dedyki były z serii amd ale już nie ma bo padaczka z sosnowca a VPSy zawsze na Xeon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach