zado 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Witam, mam laickie pytanie. Czy ktoś mógłby mi streścić jak przenieść stronkę php z bazą danych z vps na serwer dedykowany? Nigdy nie miałem z takim czymś do czynienia, na codzień siedze we flashu i htmlu i to całkiem od niedawna. Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Dobrze jeżeli tu i tu masz taki sam panel obsługi.... Wtedy wrzucasz backup i go wgrywasz z panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Wynająć administratora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Skopiować dane, wyeksportować bazę, wrzucić dane na dedyka, zaimportować bazę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Czesc, W razie czego mozna liczyc na moja pomoc rzecz jasna za darmo pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 a masz kogos kto ci zabezpieczy dedyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zado 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Spoko, bardzo mi pomogliście, przynajmniej mam pojęcie o co chodzi, będę przenosił za parę dni, narazie jestem zawalony inną robotą. W razie problemów poproszę o pomoc ekspertów, znaczy was :-) Dzęki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zado 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 RuFiK dzięki za zaoferowanie pomocy, jakby co to zgłosze sie. pzdr i dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach