ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 Witam Ma ktoś może styczność z taką konfiguracja albo miał ? bo mam wiele pytań może nie publicznych ale jako PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 ja miałem styczność;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 Ble, nie lepiej QBittorrent? Ma webgui. Albo jeśli na serwerze to rtorrent i webgui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 no właśnie szukam czegoś takiego co mogę odpalić w sposób łatwy i przyjemny i mieć możliwość limitowania użytkowników + webgui oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 torrentflux - poszukaj o tym i o modyfikacjach tego;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 korzystałem z tego i po roku lekko mi się znudził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 torrentflux - poszukaj o tym i o modyfikacjach tego;-) powodzenia przy dużej ilości torrentów torrentflux wymaga libtorrent na serwerze, każdy plik torrent odpala w oddzielnym procesie o ile się nic nie zmieniło. przy utorrencie z webui nie ma wymogu libtorrenta i nie obciąża tak systemu rtorrenta + webui nie zlimitujesz (chyba że nie dasz dostępu do ssh, ale to już lekka przesadza przy takiej działalności) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 no i tu własnie się zastanawiam co położyć i co będzie wygodniejsze dla użytkowników i do tego nie zapomnijcie quota per user Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 no i tu własnie się zastanawiam co położyć i co będzie wygodniejsze dla użytkowników i do tego nie zapomnijcie quota per user tak jak ci pisałem UT + webgui... ew. sprawdź to: -Deluge -KTorrent -Transmission (ten jest tylko na MAC OS chyba? nie pamiętam..) Te można na linuxie zainstalować bez problemu i są dozwolone na największym trackerze w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach