Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 O jaaa na to bym nie wpadła... znak "*" to asterysk umownie traktowany jako odsyłacz, tak więc powinien odsyłać do jakiejś treści...przyznam szczerze, że trochę mnie to zbiło z tropu. Żeby było łatwiej domyślić się że wyjaśnienie pojawi się po najechaniu na znaczek to powinni go zmienić na znak zapytania albo "i"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
premium.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 O jaaa na to bym nie wpadła... znak "*" to asterysk umownie traktowany jako odsyłacz, tak więc powinien odsyłać do jakiejś treści...przyznam szczerze, że trochę mnie to zbiło z tropu. Żeby było łatwiej domyślić się że wyjaśnienie pojawi się po najechaniu na znaczek to powinni go zmienić na znak zapytania albo "i"... Gwiazdka oznacza cenę przedłużenia domeny wygasającej wraz z transferem tej domeny do premium.pl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Wszystkie peelki mam Hekko, 54 brutto za przedłużenie. Jest ok, przynajmniej firma jest pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Rzeczywiście w Hekko czy w Jupe (która jest z nią powiązana) nie jest drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakubstrzelecki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 Jak korzystam w w-w-w.pl Jedno z najtańszych przedłużeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 Raczej nawet poza pierwsza dziesiatka najlepszych cen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 (edytowany) Jak korzystam w w-w-w.pl Jedno z najtańszych przedłużeń Ceny polskich domen dalekie od rewelacji. Ewentualnie eu w dość atrakcyjnej cenie. Edytowano Lipiec 7, 2014 przez lamironi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach