Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) O proszę. Nawet nie wiedziałem, że ceny odnowienia w OVH tak podrożały : ) Kiedyś było chyba 35 - 37 zł brutto za pl, nie? W takim razie gdzie z odnowieniem domen pl najtaniej? : ) Edytowano Maj 6, 2014 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 @gnum - jakoś na liście partnerów Was nie widać: https://www.dns.pl/porozumienie/partner.html A na Waszej stronie reklamujecie się jako partner... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 @gnum - jakoś na liście partnerów Was nie widać: https://www.dns.pl/porozumienie/partner.html A na Waszej stronie reklamujecie się jako partner... https://www.dns.pl/porozumienie/partner/partner/176/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 W takim razie u nas najtaniej. Co do partnerstwa to oczywiście jesteśmy https://www.dns.pl/porozumienie/partner/partner/176/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 W takim razie u nas najtaniej. Co do partnerstwa to oczywiście jesteśmy https://www.dns.pl/porozumienie/partner/partner/176/pl/ Zarabiacie coś na tym biznesie w ogóle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Też słyszałem, że w OVH jest problem z przenoszeniem domen. Ja tam ich trochę mam. Różnica cenowa jest znaczna niż na przykład w home.pl. Ale wydaje mi się, że wszystko zależy od indywidualnych założeń. Jeśłi ja nie mam zamiaru robić jakichś operacji z domenami (np sprzedawać) i zakłądam, że te kilka lat sobie tam w OVH poleżą, to nawet, gdy będę musiał za kilka lat wysłać im pismo o wydanie tych domen, to tragedia się nie stanie. Pewnie, że jest toi jakiś dyskomfort... Ale chyba, gdy będę kiedyś chciał je zabrać, to wydadzą mi te domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Zarabiacie coś na tym biznesie w ogóle ? Tak o to chodzi w tym biznesie Ale sprzedaż domen to nie jest nasz główny produkt. Pracujemy na dodatkowymi usługami uzupełniającymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Jak będą mi się kończyć domeny w masternecie to przejdę do Was hurtem, ale póki co chciałbym zobaczyć jak się rozwinie opinia o Waszej firmie bo ceny są bardzo obiecujące, mam nadzieje że nie przekłada się to na tragiczny support Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Waszej firmie bo ceny są bardzo obiecujące, mam nadzieje że nie przekłada się to na tragiczny support Przy domenach support praktycznie jest mało używany, o ile nie potrzebujesz AUTHINFO, cesji itp. Gorzej jak go w ogóle nie ma, a domena musi być odnowiona na czas ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Wiem kolego, pisząc support miałem na myśli ogólną ocene supportu firmy przez klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejberowskim82 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) to panowanie może jakieś podsumowanie gdzie najtaniej i z porządną obsługą można odnawiac domeny, na razie mam kolo 30 ale będzie wiecej Edytowano Maj 22, 2014 przez klejberowskim82 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wynajmedomeny.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2014 to panowanie może jakieś podsumowanie gdzie najtaniej i z porządną obsługą można odnawiac domeny, na razie mam kolo 30 ale będzie wiecej Przy tej ilości to OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heniu7 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2014 Według mnie opłaca się w aftermarket.pl , ja tam mam sporo domen i nie narzekam. Przedłużenie jest w miarę tanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
premium.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2014 A ja zachęcam do przeniesienia domen do premium.pl. Cennik odnowień poniżej: https://premium.pl/prices.html. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2014 to panowanie może jakieś podsumowanie gdzie najtaniej i z porządną obsługą można odnawiac domeny, na razie mam kolo 30 ale będzie wiecej Zrób podsumowanie cen i zobaczysz ile oszczędzisz odnawiając w gnum.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
premium.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Jeśli poza ceną, zależy Ci na bezpiecznym akredytowanym w NASK rejestratorze, to wybierz premium.pl:) Cennik znajdziesz pod linkiem: https://premium.pl/prices.html .Transfer .pl jest oczywiście bezpłatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Są tańsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2014 Zaoszczędzę -9.02zł. Do czego to się odnosi? Mój post nie był do Ciebie więc Twoje klepanie jest nie ma miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2014 Do czego to się odnosi? Mój post nie był do Ciebie więc Twoje klepanie jest nie ma miejscu.Podejście do potencjalnego klienta na publicznym forum: 5+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2014 Do czego to się odnosi? Mój post nie był do Ciebie więc Twoje klepanie jest nie ma miejscu. Zmieńcie nazwę na gimb.pl bardziej pasuje do Waszego pijaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez gnum.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2014 I jeszcze się cieszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Mnie w cenniku Premium.pl zastanawiam gwizdka w polu transfer z przedłużeniem, która do niczego sie nie odnosi (albo ja po prostu nie widze..) :/ i kiedy domena uważana jest za wygasającą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Mnie w cenniku Premium.pl zastanawiam gwizdka w polu transfer z przedłużeniem, która do niczego sie nie odnosi (albo ja po prostu nie widze..) :/ i kiedy domena uważana jest za wygasającą? Najedź myszą na gwiazdkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach