nfq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 witam, potrzebuje dla strony o hodowli psów, wystawy, hostingu o wysokiej jakości - bezpośredni kontakt z administratorami serwerów - bez żadnych pośredników, czyli (hekko i spółka odpada) firmy, które maja swoje serwerownie fizycznie. interesuje się - iq.pl, kei.pl, progreso.pl. jakie macie jeszcze propozycje? Oczywiście serwer musi być w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 http://iq.pl/oferta/serwery/standard/?PHPS...15e5d202c40133a Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Właśnie myślę nad tym pakietem w IQ, bo też trzeba trochę miejsca na zdjęcia, których będzie dużo z wystaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 witam, potrzebuje dla strony o hodowli psów, wystawy, hostingu o wysokiej jakości - bezpośredni kontakt z administratorami serwerów - bez żadnych pośredników, czyli (hekko i spółka odpada) firmy, które maja swoje serwerownie fizycznie. interesuje się - iq.pl, kei.pl, progreso.pl. jakie macie jeszcze propozycje? Oczywiście serwer musi być w Polsce. Ja ze swojej strony poleciłbym kei.pl, poczytałem dużo pozotywnych opini i postanowiłem wziąć na 14 dniowy okres próbny;). Testuje dopiero 3 dni i narazie działa wszystko dobrze. No, ale niech wypowiedzą się osoby, które mają dużo dłuzszy okres czasu tam serwer.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Można powiedzieć że spełniam wymagania więc pozostaje mi zaprosić Pana do zapoznania się z ofertą Webh.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 potrzebuje dla strony o hodowli psów, wystawy, hostingu o wysokiej jakości - bezpośredni kontakt z administratorami serwerów - bez żadnych pośredników, czyli (hekko i spółka odpada) firmy, które maja swoje serwerownie fizycznie. Do listy dodaj http://dhosting.pl Z tych hostingów propro to tylko oni Ściśle współpracują z DC Hostingcenter http://www.hostingcenter.pl/run/Oferta/Kolokacja/Hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 masz swoja serwerownie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Nie, ale współpraca między Webh, a eFuturo jest na tyle mocna że mogę się odważyć o takie twierdzenie. Sami zobaczcie potrafimy zaoferować nawet to co w eFuturo jest zabronione(np. serwery gier ) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Webh.pl lub efuturo.pl co do webh to wyglada to bardziej skompilowanie ze tak to ujme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 No właśnie, też biorę dhosting.pl do przemyślenia, bo słyszałem dobre opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 No właśnie, też biorę dhosting.pl do przemyślenia, bo słyszałem dobre opinie. Jestem ich klientem prawie od samego początku. Zaczynałem od zwykłego konta shared, potem dedykowane 1/4 a teraz jestem na ich najnowszej platformie dVPS. Od samego początku idealny kontakt, zero problemów ze sprzętem, ciągle rozwijana funkcjonalność oferty i panelu. Można tak wymieniać i wymieniać Oferta jedna z najdroższych na rynku ale ja osobiście wolę dopłacić do "świętego spokoju" i mieć pewność, że wszystko będzie chodzić 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Nephax - co do webhostingu zapewne da się z nimi dogadać telefonicznie Polecam, bardzo wysoka jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Nephax - co do webhostingu zapewne da się z nimi dogadać telefonicznie Polecam, bardzo wysoka jakość. Tylko, ze Nephax nie oferuje hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2008 Witam, ok, wybrałem firmy - progreso.pl i iq.pl którą wy polecacie? jakie macie doświadczenia? - w progreso trochę serwery są zamulone, w IQ wszystko chodzi w porzadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2008 przy takim zestawieniu odpowiedź jest tylko jedna;) IQ. Mówię to jako były klient OBU firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2008 ok, wybrałem firmy - progreso.pl i iq.pl Tylko nie pierwsza z nich. Bylem u nich chyba z miesiac, teraz od przeszlo roku jestem w iq.pl i nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach