damianoos 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Witam, Około miesiąc temu zmieniłem IPki w panelu Home.pl dla moich domen (przeprowadzka na nowy serwer). Wygląda to tak: ns1.<domena> i ns2.<domena> i dla tych wartości zmieniłem po prostu same adresy IP. Przez prawie miesiąc wszystko działało ok, aż nagle na moim łączu (Neostrada), zaczęło przekierowywać na stary serwer (tzn. na poprzednie IP). Co może być tego przyczyną? Raz wczytuje prawidłowo, a raz na kilka dni na stary serwer. Oczywiście nie tylko ja mam ten problem, lecz inni użytkownicy także... Czy wina leży po stronie neo? Bo użytkownicy innych sieci nie skarżą się na tego typu problem... Mam nadzieję, że ktoś spotkał się już z tego typu problemem i będzie w stanie mi jakoś pomóc Pozdrawiam, damianoos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Jeśli nikt inny nie skarży się na takie problemy - jest to wina tePSY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach