mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Witam jak zrobić by na mojej domenie załóżmy xxx.pl forum było pod xxx.pl/forum a portal pod xxx.pl gdyż nie wiem gdzie to ustawić jak narazie mam pod xxx.pl/forum nie wiem jak zrobić xxx.pl portalu Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Zincludować do pliku index.php plik portal.php? Albo ustawić przekierowanie w htaccess? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Witam jak zrobić by na mojej domenie załóżmy xxx.pl forum było pod xxx.pl/forum a portal pod xxx.pl gdyż nie wiem gdzie to ustawić jak narazie mam pod xxx.pl/forum nie wiem jak zrobić xxx.pl portalu Do katalogu głównego na serwerze wrzucasz pliki portalu do podkatalogu pliki od forum i to wszystko (chyba, że nie zrozumiałem o ci Ci chodzi, bo dość pokrętnie to jest napisane) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Ok dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Witam jak zrobić by na mojej domenie załóżmy xxx.pl forum było pod xxx.pl/forum a portal pod xxx.pl gdyż nie wiem gdzie to ustawić jak narazie mam pod xxx.pl/forum nie wiem jak zrobić xxx.pl portalu Forum lepiej daj do subdomeny forum.xxx.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach